Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het Jeugd- en Jongerenwerk in Barendrecht is onderdeel van Stichting KijkopWelzijn, een brede welzijnsorganisatie in Barendrecht. KijkopWelzijn heeft geen winstoogmerk en ook geen commerciële belangen. De locaties van KijkopWelzijn zijn eigendom van de gemeente Barendrecht en worden door ons gehuurd. Om deze reden kunnen wij onze locaties niet aan derden verhuren. Alle activiteiten die op de diverse locaties van KijkopWelzijn plaatsvinden, vallen binnen de kaders van het welzijnswerk en zijn toegankelijk voor de inwoners van Barendrecht.

Lokale organisaties en partijen die een samenwerkingsrelatie met KijkopWelzijn kennen kunnen, in overleg, gebruik maken van de ruimte van BLOK0180. Er worden geen kosten voor huur gerekend, maar wel worden er kosten in rekening gebracht die KijkopWelzijn gemaakt heeft om de ruimte beschikbaar te stellen.

Jeugdvoorziening BLOK0180 is de plek voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar op het gebied van recreatie, educatie en sport. Een gedeelte van het programma wordt aangeboden door het Jongerenwerk en de Buurtsportcoach. Andere activiteiten worden door jongeren zelf georganiseerd. Alle activiteiten vinden altijd plaats in samenwerking met het Jongerenwerk.

Wil je zelf iets in BLOK0180 organiseren zoals een feest, een sportevenement, een gametoernooi of iets voor een goed doel? Neem dan vooral contact op met het Jongerenwerk via onze site, per mail of loop even binnen. Ook als je hierover een vraag hebt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.